• Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Gratis verzending boven €100,- binnen Nederland
  Op werkdagen voor 15:00 uur besteld dezelfde dag verzonden.
  Geleverd uit eigen voorraad vanuit ons magazijn in Nederland

  *Betaal en verzendinformatie

   
  Betaalinformatie;

  Bij het afronden van uw bestelling krijgt u de mogelijkheid om via iDeal te betalen. Dit is de meest gekozen betaaloptie. Het voordeel hiervan is dat de betaling meteen bij ons zichtbaar is en de order direct verwerk en verzonden wordt.

  U kunt ook kiezen voor “vooruitbetalen per bank”. U kunt het bedrag dan via een bankoverschrijving over maken naar ons rekening nummer; NL22 INGB 0008458121 tnv Bens electronics VOF o.v.v. uw ordernummer.
  Zodra wij de betaling ontvangen hebben zullen wij uw order verwerken en verzenden.

  Wij zijn geen winkel maar het is wel mogelijk om geplaatste orders bij ons op te halen. U kunt dan kiezen om de order vooruit te betalen via iDeal of contant ter plaatse. Het voordeel van vooruit betalen via iDeal is dat de pakbon hier direct uitgeprint en dus klaar gemaakt wordt. Bij contant betalen wordt dit meestal pas aan het eind van de dag verwerkt.
  LET OP: HET IS NIET MOGELIJK OM HIER TE PINNEN!

  Verzendinformatie;

  Alle bestellingen die op werkdagen geplaatst worden vóór 15.00 uur worden dezelfde dag nog per postnl verzonden. Soms gelden er afwijkende  verzendtijden maar deze staan dan duidelijk vermeld in zowel een rode balk boven de site als bij de artikelen. Dit is voornamelijk tijdens vakantieperiodes.
  U ontvangt altijd een verzendbevestiging zodra de order verwerkt is. Ziet u deze niet in de mail, kijk dan in uw spambox! Vanaf dat moment is de bezorging in handen van PostNL.
   
  Mocht u 5 werkdagen na ontvangst van de verzendbevestiging de order nog niet hebben ontvangen laat het ons dan zo snel mogelijk weten zodat wij voor u uit kunnen zoeken wat er aan de hand is.
   
  Wij rekenen standaard € 4,95 verzending/handeling/verpakkingskosten.
  Deze prijs is berekend op basis van producten die door de brievenbus passen. Voor artikelen waarbij dit niet mogelijk is berekenen wij verhoogde verzendkosten van € 6,95. Dit staat dan duidelijk in de betaalpagina vermeld.

  Vanaf 15 januari 2024 verzenden wij alle orders MET track en trace nummer. Of een zending via brievenbuspost of pakket verzonden wordt kunt u zien in de track en trace link die u van PostNL ontvangt na verzending. Let op controleer ook uw spambox.

  Als u ervoor kiest om uw pakket op te halen in Waalwijk dan betaalt u uiteraard geen verzendkosten.
  Wel moet u een afspraak maken om de producten op te halen. Dat kan per mail of telefonisch. Ophalen kan alleen op werkdagen, in het weekend zijn wij gesloten.
  LET OP: VOOR HET AFHALEN VAN EEN ORDER DIENT U EEN AFSPRAAK TE MAKEN!

  Heeft u haast met de bestelling? Belt u dan even zodat wij uw order direct voor u klaar kunnen leggen.


  Verzendkosten buitenland;
  België; € 12,95
  Duitsland; € 12,95
  Frankrijk; € 14,95
  Verzendkosten naar andere landen zijn op aanvraag.

  Voor alle andere vragen

  Bel ons

  Ma. t/m Vr. bereikbaar 11:00 tot 16:00

  0416-234999

  E-mail

  Email us

  [email protected]

  Social media

  Socials

  9,7Review LogoWij scoren een 9,7 op WebwinkelKeur

  Ben's electronics

  Sprangseweg 3
  5144NV Waalwijk
  Nederland Bekijk op Google Maps

  NL 859.572.729.B.01
  73551082